Produk

  • Compact Corn Mill

    Pabrik Jagung Kompak

    Pabrik Jagung Kompak seri CTCM, bisa pabrik jagung / jagung, sorgum, kedele, gandum lan bahan liyane. Pabrik Jagung Kompak seri CTCM iki nggunakake tenaga angin, grinding roll, nggabungake karo ayak, saengga bisa ngasilake produktivitas sing dhuwur, ngangkat bubuk, ora ana bledug mabur, konsumsi daya sithik, gampang diopeni lan fungsi liyane sing apik

  • Compact Wheat Flour Mill

    Pabrik Tepung Gandum Kompak

    Peralatan Pabrik Tepung Mesin pabrik tepung gandum Kompak kanggo kabeh pabrik dirancang lan dipasang bebarengan karo dhukungan struktur baja. Struktur dhukungan utama digawe saka telung level: pabrik roller ana ing lantai ngisor, sifters dipasang ing lantai siji, siklon lan pneumatik ana ing lantai loro.

    Bahan saka pabrik roller diangkat kanthi sistem transfer pneumatik. Pipa sing ditutup ditutup kanggo ventilasi lan debu. Dhuwur lokakarya cukup sithik kanggo nyuda investasi para pelanggan. Teknologi panggilingan bisa diatur kanggo memenuhi syarat sing beda karo para pelanggan. Sistem kontrol PLC opsional bisa nyadari kontrol pusat kanthi otomatisasi kanthi otomatis lan ndadekake operasi luwih gampang lan fleksibel. Ventilasi tertutup bisa ngindhari tumpahan bledug supaya kahanan kerja sanitasi tetep dhuwur. Pabrik kabeh bisa dipasang kanthi kompak ing gudang lan desain bisa disesuaikan miturut syarat sing beda.

  • Big capacity wheat flour mill

    Pabrik tepung gandum kapasitas amba

    Mesin kasebut utamane dipasang ing bangunan beton bertetulang utawa tanduran struktural baja, umume umume 5 nganti 6 lantai (kalebu silo gandum, omah panyimpenan tepung, lan omah campuran tepung).

    Solusi panggilingan tepung kita utamane dirancang miturut gandum Amerika lan gandum putih putih Australia. Nalika nggiling siji jinis gandum, tingkat ekstraksi glepung yaiku 76-79%, lan isi awu 0,54-0,62%. Yen rong jinis glepung diproduksi, tingkat ekstraksi glepung lan awu bakal 45-50% lan 0.42-0.54% kanggo F1 lan 25-28% lan 0.62-0.65% kanggo F2. Khusus, petungan kasebut adhedhasar dhasar bahan garing. Konsumsi listrik kanggo produksi tepung gandum ora luwih saka 65KWh ing kahanan normal.

  • Flour Blending

    Campuran Tepung

    Kaping pisanan, macem-macem kualitas lan macem-macem bahan tepung sing diprodhuksi ing ruang panggilingan dikirim menyang tong sampah sing beda liwat peralatan panyimpenan. 

  • TCRS Series Rotary Separator

    Pemisah Rotary Series TCRS

    Akeh digunakake ing peternakan, pabrik, toko sereal lan fasilitas pamrosesan gandum liyane.
    Iki digunakake kanggo ngilangi kotoran ringan kayata chaff, bledug lan liya-liyane, kotoran sing apik kayata pasir, wiji ganja cilik, biji-bijian cilik lan rereged kasar kayata jerami, tongkat, watu, lan liya-liyane saka Gandum utama.

  • TQSF Series Gravity Destoner

    TQSF Series Gravity Destoner

    TQSF seri gravitasi kanggo ngresiki gandum, Kanggo mbusak watu, Kanggo ngelasake gandum, Kanggo ngilangi kotoran ringan lan sapanunggalane. 

  • Vibro Separator

    Pamisah Vibro

    Pamisah vibro kinerja tinggi iki, bebarengan karo saluran aspirasi utawa sistem aspirasi daur ulang digunakake ing pabrik tepung lan silo.

  • Rotary Aspirator

    Aspirator Rotary

    Layar rotary pesawat utamane digunakake kanggo ngresiki utawa menehi bahan baku ing pabrik, pakan, panggilingan pari, industri kimia lan industri ekstraksi minyak. Kanthi ngganti macem-macem saringan, bisa ngresiki kotoran ing gandum, jagung, beras, wiji minyak lan bahan granular liyane.
    Layaré amba banjur aliran amba, efisiensi reresik dhuwur, gerakan rotasi rata stabil kanthi swara sithik. Dilengkapi saluran aspirasi, tampil kanthi lingkungan sing resik.

  • TCXT Series Tubular Magnet

    Magnet Tubular Series TCXT

    Magnet tubular Seri TCXT kanggo reresik gandum, Kanggo ngilangi impure baja.

  • Drawer Magnet

    Magnet laci

    Magnetik saka magnet laci sing dipercaya kanggo digawe saka bahan magnetik permanen langka sing langka. Dadi peralatan iki minangka mesin nyopot wesi sing apik kanggo industri kaya panganan, obat, elektronik, keramik, kimia, lan liya-liyane.

  • Inserted High Pressure Jet Filter

    Filter Jet Tekanan Tinggi sing Disisipake

    Mesin iki digunakake ing sisih ndhuwur silo kanggo ngilangi bledug lan ngilangi bledug siji titik volume udara cilik. Umume digunakake ing pabrik tepung, gudang lan depot gandum

  • TSYZ Wheat Pressure Dampener

    TSYZ Tekanan Gandum

    Peralatan pabrik tepung-TSYZ Tekanan tekanan peredam nduweni peran penting ing regulasi kelembapan gandum sajrone proses reresik gandum ing pabrik tepung.