Babagan Kita

Chinatown

Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. nyedhiyakake mesin lan layanan lengkap kanggo produksi panganan lan industri pamrosesan gandum, kayata pabrik tepung gandum, pabrik pakan ternak, lan pabrik pamrosesan pari. Nganti saiki, produk kita kalebu ngirim peralatan, peralatan pembersih, peralatan pabrik penggilingan, lan liya-liyane. Dheweke wis diakoni dening sawetara pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Perusahaan fokus ing reformasi teknologi, ningkatake kemampuan manufaktur lan kualitas mesin. Perusahaan iki dadi pemimpin ing wiwitan mesin pemotong laser CNC, mesin bending CNC, mesin bubut CNC lan peralatan proses canggih liyane.

Sanalika tuku pusat mesin CNC, mesin mboseni CNC, mesin bubut CNC, grinder permukaan, mesin planing lan investasi peralatan pangolahan canggih liyane, lan nambahake lini produksi penyemprotan elektrostatik. Kualitas produk bisa dijanjekake dening dhukungan peralatan manufaktur sing dipercaya.

Perusahaan kami nganggo mesin pemotong laser piring baja, mesin lentur CNC, las busur karbon dioksida lan las busur argon, skala las, las otomatis rotary, perawatan permukaan penyemprotan elektrostatik, perbaikan terus-terusan lan model inovatif. Produk kita ora mung duwe kinerja sing apik, nanging uga gampang dipasang lan dijaga kanthi murah. Produk kanthi teknologi canggih, kualitas andal, lan penampilan apik wis disenengi dening akeh klien.

Tim Kita

team2
team
team11
team5
team7
team4