Layanan

service01
service02

Kita wis ngrancang macem-macem mesin lan solusi teknis kanggo rantaman industri pamrosesan gandum, minyak lan panganan, kayata nglumpukake, nyimpen, ngresiki, menehi peringkat, sieving, mecah, nyampur, produksi, mbentuk bentuk, lan pengepakan.

Minangka pemasok solusi industri profesional, kita nyedhiyakake luwih saka mung mesin, nanging solusi produksi efektif sing bisa nambah rantai nilai kabeh pelanggan. Sajrone pangembangan, kita ora bakal nglirwakake masalah lan kasempatan kanggo nyampurnakake produk, lan mula kita bisa njaga posisi utama ing industri kasebut.

Mesin kita akeh digunakake ing pangguna domestik. Lan proyek kunci siji lan peralatan siji diekspor menyang Thailand, Burma, Australia, Sri Lanka, Italia, Jerman, Chili, Argentina, Brasil, Ukraina lan luwih saka 20 negara lan wilayah. Akeh klien ing saindenging jagad iki wis ngunjungi perusahaan ing bisnis. Kita nampi para klien lan menehi solusi sing apik banget kanthi peralatan lan layanan teknis sing paling apik, lan kita entuk pangenalan sing dhuwur.

service
Project-1
Project-2
Project-3
Project-4
Project-5
Project-6