Kualitas

quality1

Jaminan Kualitas
1. Kualitas urip, Laser Sampurna yakin karo kualitas produk sing unggul dadi salesman sing paling efektif.
2. Laser Sampurna duwe manajemen produksi canggih lan teknologi R&D lan uga terus inovasi teknis.
3. Laser Sempurna ngenalake peralatan otomatisasi industri anyar, lan kanthi bertahap ngoptimalake saben aspek proses produksi.
4. Laser Sampurna nggawa peralatan uji coba sing canggih supaya bisa ngontrol kabeh mesin laser.
5. Laser Sampurna duwe cara tes lan standar tes dhewe sing lengkap.

Manajemen Kualitas

1. Laser Sampurna duwe kontrol kualitas sing ketat lan tliti ing kabeh aspek proses produksi, kanggo njamin kualitas produk.

2. Laser Sempurna nggawa peralatan tes canggih, sing bisa nyoba kualitas saben mesin laser.

3. Sertifikasi Sistem ISO9001: 2000.

quality2
quality3
quality4
quality10
quality6
quality7
quality8
quality9
quality5