Pabrik Tepung Gandum

  • Compact Wheat Flour Mill

    Pabrik Tepung Gandum Kompak

    Peralatan Pabrik Tepung Mesin pabrik tepung gandum Kompak kanggo kabeh pabrik dirancang lan dipasang bebarengan karo dhukungan struktur baja. Struktur dhukungan utama digawe saka telung level: pabrik roller ana ing lantai ngisor, sifters dipasang ing lantai siji, siklon lan pneumatik ana ing lantai loro.

    Bahan saka pabrik roller diangkat kanthi sistem transfer pneumatik. Pipa sing ditutup ditutup kanggo ventilasi lan debu. Dhuwur lokakarya cukup sithik kanggo nyuda investasi para pelanggan. Teknologi panggilingan bisa diatur kanggo memenuhi syarat sing beda karo para pelanggan. Sistem kontrol PLC opsional bisa nyadari kontrol pusat kanthi otomatisasi kanthi otomatis lan ndadekake operasi luwih gampang lan fleksibel. Ventilasi tertutup bisa ngindhari tumpahan bledug supaya kahanan kerja sanitasi tetep dhuwur. Pabrik kabeh bisa dipasang kanthi kompak ing gudang lan desain bisa disesuaikan miturut syarat sing beda.

  • Big capacity wheat flour mill

    Pabrik tepung gandum kapasitas amba

    Mesin kasebut utamane dipasang ing bangunan beton bertetulang utawa tanduran struktural baja, umume umume 5 nganti 6 lantai (kalebu silo gandum, omah panyimpenan tepung, lan omah campuran tepung).

    Solusi panggilingan tepung kita utamane dirancang miturut gandum Amerika lan gandum putih putih Australia. Nalika nggiling siji jinis gandum, tingkat ekstraksi glepung yaiku 76-79%, lan isi awu 0,54-0,62%. Yen rong jinis glepung diproduksi, tingkat ekstraksi glepung lan awu bakal 45-50% lan 0.42-0.54% kanggo F1 lan 25-28% lan 0.62-0.65% kanggo F2. Khusus, petungan kasebut adhedhasar dhasar bahan garing. Konsumsi listrik kanggo produksi tepung gandum ora luwih saka 65KWh ing kahanan normal.