TQSF Series Gravity Destoner

TQSF Series Gravity Destoner

Pambuka Brif:

TQSF seri gravitasi kanggo ngresiki gandum, Kanggo mbusak watu, Kanggo ngelasake gandum, Kanggo ngilangi kotoran ringan lan sapanunggalane. 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

TQSF Seri Gravitasi Destoner

TQSF Series Gravity Destoner

TQSF Series Gravity Destoner kanggo reresik gandum, Kanggo mbusak watu, Klasifikasi gandum, Kanggo ngilangi kotoran ringan lan sapanunggalane.
Pemisah watu iki nduweni performa pamisahan sing apik. Bisa mbusak watu cahya kanthi ukuran gandum saka aliran gandum, menehi kontribusi gedhe kanggo entuk produk sing sampurna nganti standar kebersihan panganan sing ana gandhengane.

TQSF Series Gravity Destoner  TQSF Series Gravity Destoner

Prinsip kerja
Bahan kasebut tumiba ing piring pandhuan saka inlet lan tutup kanthi rata ing kabeh jembaré saringan ndhuwur amarga tumindak getaran mesin kasebut. Tumindak gabungan geter lan aliran udara nggawe bahan ing ayak ndhuwur diklasifikasikake kanthi otomatis miturut gravitasi tartamtu lan ukuran granular. Bahan entheng dadi overtake saka ayak ndhuwur lan metu saka mesin saka buntut mesin. Bahan cahya liyane kayata jerami lan bledug dijupuk saka aspirasi. Bahan abot bebarengan watu lan wedhi tumiba ing ayak ngisor liwat ayak ndhuwur. Minangka tumindak getaran mesin, aliran udara lan gesekan, bahan abot kasebut pindhah menyang buntut mesin lan dibuwang saka stopkontak buntut nalika wedhi lan watu pindhah menyang endhas mesin lan dibuwang saka stopkontak. Liwat windows pengamatan, operator bisa langsung ndeleng efek klasifikasi lan de-watu.

- Kothak ayakan sing biasane diiseni saringan rong lapisan didhukung dening spring karet berongga lan bisa kedher siji utawa loro alat vibrator adhedhasar eksekusi mesin.
- Kanggo nggayuh tingkat pamisahan lan klasifikasi sing optimal, kecenderungan ayak, volume udara uga pamisahan pungkasan bisa diatur kanthi cocog.

Lamaran
- Mesin sing ora apik iku cocog kanggo nyopot watu saka aliran gandum sing terus-terusan
- Ing basis saka beda gravitasi tartamtu, ngilangi kotoran kerapatan tinggi kayata watu, lempung lan potongan logam lan gelas.
- Minangka salah sawijining mesin pembersih gandum sing paling populer, umume digunakake ing bagean reresik bahan mentah ing pabrik tepung, pabrik beras, pabrik pakan lan pabrik pangolahan wiji.

Fitur
1) Klasifikasi lan de-watu sing dipercaya lan apik banget.
2) Tekanan negatif, ora ana bledug sing disemprotake.
3) Kapasitas dhuwur.
4) Operasi lan pangopènan sing gampang.

TQSF Series Gravity Destoner

Plat ayakan ndhuwur: 

Telung layar bagean kanthi bolongan ukuran sing beda-beda digunakake kanggo ningkatake klasifikasi bahan kanthi otomatis.

TQSF Series Gravity Destoner

 

Plat ayakan ngisor: 

Iki digunakake kanggo mbusak watu kanthi efisiensi dhuwur.

TQSF Series Gravity Destoner

Cleaner bola: 

Supaya ayak tetep ora diblokir kanthi ngresiki saringan kanthi efektif.

TQSF Series Gravity Destoner

Indikator amba lan layar amba:

Amplitudo lan sudut layar bisa diatur miturut indikator.

TQSF Series Gravity Destoner

Pangaturan lawang angin:

Volume udara bisa diatur miturut karakteristik material, supaya bisa ngasilake efek sing apik.

TQSF Series Gravity Destoner

Compact Corn Mill4
Compact Corn Mill3
Compact Corn Mill2

Pengepakan & Pengiriman

Compact Corn Mill5
Compact Corn Mill6
Compact Corn Mill7
Compact Corn Mill8
Compact Corn Mill9
Compact Corn Mill10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan