Peralatan Penggilingan Tepung

  • Pneumatic Roller Mill

    Pabrik Rol Pneumatik

    Pabrik roller pneumatik minangka mesin panggilingan gandum sing cocog kanggo ngolah jagung, gandum, gandum durum, rye, barley, soba, sorgum lan malt. 

  • Electrical Roller Mill

    Pabrik Rol Listrik

    Pabrik roller listrik minangka mesin panggilingan gandum sing cocog kanggo ngolah jagung, gandum, gandum durum, gandum, gandum, soba, sorgum lan malt. 

  • Plansifter

    Plansifter

    Minangka mesin saringan tepung premium, planiftert cocog kanggo pabrikan tepung sing ngolah gandum, beras, gandum durum, gandum, gandum, jagung, soba, lan liya-liyane.

  • Flour Milling Equipment Insect Destroyer

    Serangga Penggilingan Serangga Penghancur

    Perusak serangga peralatan panggilingan tepung digunakake ing pabrik tepung modern kanggo nambah ekstraksi glepung lan pabrik bantuan.

  • Impact Detacher

    Pengaruh Impact

    Detacher dampak diproduksi miturut desain canggih. Mesin lan teknik proses canggih wis njamin presisi lan kualitas produk sing dikarepake.

  • Small flour mill Plansifter

    Pabrik glepung cilik Plansifter

    Pabrik glepung cilik Plansifter kanggo nyaring.

    Desain kompartemen terbuka lan tertutup kasedhiya, Kanggo nyaring lan ngelasake bahan miturut ukuran partikel, Digunakake kanthi akeh ing pabrik tepung, pabrik beras, pabrik pakan, Uga digunakake ing industri Kimia, Medis, lan Liyane

  • Mono-Section Plansifter

    Perencana Bagian Mono

    Plansifter Mono-Section nduweni struktur kompak, bobot entheng, lan gampang mbukak lan tata cara mlaku tes. Bisa digunakake ing pabrik tepung modern kanggo gandum, jagung, panganan, lan uga bahan kimia.

  • Twin-Section Plansifter

    Perencanaan Seksi Kembar

    Planifter bagean kembar minangka salah sawijining peralatan panggilingan tepung praktis. Umume digunakake kanggo ayak-ayak pungkasan antarane ayak kanthi planifter lan pengepakan tepung ing pabrik glepung, uga klasifikasi bahan pulverulen, glepung gandum kasar, lan bahan giling tengah.

  • Flour Mill Equipment – purifier

    Peralatan Pabrik Tepung - pemurni

    Pembersih pabrik tepung digunakake akeh ing pabrik tepung modern kanggo ngasilake glepung kanthi kualitas tinggi. Sukses digunakake kanggo ngasilake glepung semolina ing pabrik tepung durum.

  • Hammer mill

    Pabrik palu

    Minangka mesin panggilingan gandum, pabrik palu seri SFSP kita bisa ngrusak macem-macem jinis bahan granular kayata jagung, sorgum, gandum, kacang buncis, kue bubur kacang kedel, lan liya-liyane. Cocog kanggo industri kaya manufaktur pakan lan produksi bubuk obat.

  • Bran Finisher

    Bran Finisher

    Finisher bran bisa digunakake minangka langkah pungkasan kanggo ngobati bran sing dipisahake ing pungkasan baris produksi, luwih saka nyuda isi tepung ing bran. Fitur produk kanthi ukuran cilik, kapasitas tinggi, konsumsi energi sithik, operasi sing gampang pangguna, gampang ndandani prosedur, lan kinerja sing stabil.

  • YYPYFP Series Pneumatic Roller Mill

    Pabrik Rol Pneumatik Seri YYPYFP

    Struktur kompak pabrik pneumatik seri YYPYFP kanthi kekuatan dhuwur, kinerja stabil lan swara kurang, operasi gampang dirawat kanthi gampang lan tingkat kegagalan sing kurang.