Proyek Campuran Tepung

  • Flour Blending

    Campuran Tepung

    Kaping pisanan, macem-macem kualitas lan macem-macem bahan tepung sing diprodhuksi ing ruang panggilingan dikirim menyang tong sampah sing beda liwat peralatan panyimpenan.