Piranti Reresik Winih

  • Gravity Separator

    Separator Gravitasi

    Cocog kanggo nangani macem-macem bahan granular garing. Khusus, sawise diolah nganggo layar resik lan silinder inden, wiji kasebut duwe ukuran sing padha.

  • Indented Cylinder

    Silinder Inden

    Kelas silinder sing diindentasi seri iki, sadurunge dikirim, bakal ditindakake sawetara tes kualitas, priksa manawa saben produk duwe kualitas sing kepenginan lan umur kerja dawa.

  • Seed Packer

    Packer winih

    Packer winih dilengkapi akurasi pangukuran sing dhuwur, kacepetan pengepakan cepet, kinerja kerja sing andal lan stabil.
    Fungsi bobot otomatis, count otomatis, lan fungsi akumulasi kasedhiya kanggo peralatan iki.

  • Air Screen Cleaner

    Cleaner Layar Udara

    Mesin skrining wiji sing apik iki minangka peralatan pangolahan wiji sing ramah lingkungan, sing nduweni kinerja apik ing aspek kontrol debu, kontrol swara, hemat energi, lan daur ulang udara.