Elevator Ember

Bucket Elevator

Pambuka Brif:

Lift ember seri TDTG premium minangka salah sawijining solusi paling ekonomis kanggo nangani produk granular utawa pulverulen. Ember dipasang ing sabuk kanthi vertikal kanggo mindhah materi. Bahan kasebut dipasang ing mesin saka sisih ngisor lan dibuwang saka ndhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kita minangka panyedhiya mesin gandum sing profesional. Lift ember seri TDTG premium minangka salah sawijining solusi paling ekonomis kanggo nangani produk granular utawa pulverulen. Ember dipasang ing sabuk kanthi vertikal kanggo mindhah materi. Bahan kasebut dipasang ing mesin saka sisih ngisor lan dibuwang saka ndhuwur.

Peralatan seri iki dilengkapi kapasitas maksimal 1600m3 / jam. Umume digunakake ing sistem gudang kanggo gandum, beras, wiji tanduran minyak, lan sawetara pari-parian. Kajaba iku, bisa uga digunakake minangka mesin pangolah gandum kanggo pabrik tepung, pabrik pari, pabrik pakan, lan sapanunggalane.

Fitur
1. Lift gandum iki bisa ngindhari akumulasi produk kanthi efisien, nyuda resiko rusak lan diwiwiti kanthi lancar kanthi ember kebak lan boot 1/3 kebak gandum. Lift ember bisa dioperasikake kanthi kahanan sarat.
2. Bagian sirah lan boot mesin kasebut pancen bisa mudhun lan dipasang nganggo piring buffer tahan tahan.
3. Lawang inspeksi kasedhiya ing loro-lorone bagean sirah lan boot.
4. Sabuk paling sethithik telung lapisan karet nganggo nilon nanging uga gumantung karo kapasitas lan dhuwure lift.
5. Casing elevator ember dipasang kanthi sambungan flange karo gasket karet, lan nduweni akurasi dimensi lan presisi sing apik.
6. Kabeh katrol seimbang kanthi statis lan dinamis, lan ditutup nganggo karet kanggo resistensi dhuwur tanpa geser.
7. Bantalan katrol kalebu jinis jajaran self-spherical row sing dobel. Dheweke lebu lan dipasang ing sanjabane casing.
8. Sistem pengambilan kasebut dununge ing bagean boot elevator ember.
9. Kita nggunakake gir gir lan motor gir sing bermutu. Kothak gir jinis bevelled dilengkapi untu sing atos lan ditutup kanthi lengkap, nalika teknik pelumasan cipratan minyak digunakake. Kothak gir SEW Jerman kasedhiya kanggo memenuhi persyaratan khusus pelanggan.
10. Kumpulan safety unit lengkap dirancang kanggo elevator ember. Saben poros katrol buntut dipasang karo sensor kacepetan lan unit backstop dipasang kanggo nyegah sabuk saka mundur nalika gagal listrik.
11. Ember baja utawa ember polimer kasedhiya.

Jinis Rasio Transmisi Kacepetan (m / s) Kapasitas (t / h)
Tepung Gandum Tepung (r = 0,43) Gandum (r = 0,75)
TDTG26 / 13 9-23 0.8-1.2 1.2-2.2 1.2-2 6.5-9.5
TDTG36 / 13 9-23 1.2-1.6 1.6-3 2-3 8-12
TDTG36 / 18 9-23 1.2-1.6 1.6-3 4,5-6 16-27
TDTG40 / 18 9-23 1.3-1.8 1.8-3.3 5-7 22-34
TDTG50 / 24 11-29 1.3-1.8 1.7-3.4 8-12 30-50
TDTG50 / 28 11-29 1.3-1.8 1.7-3.4 9-13 40-65
TDTG60 / 33 13-29 1,5-2 1.8-3.5 25-35 45-70
TDTG60 / 46 13-29 1,5-2 1.8-3.5 32-45 120-200
TDTG80 / 46 16-35 1.7-2.6 2.1-3.7 36-58 140-240



Pengepakan & Pengiriman

>

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan