Warta

  • Flour Milling
    Wektu kiriman: Mar-10-2021

    Conveyor sekrup pabrik gandum ing pabrik gandum, konektor sekrup asring digunakake kanggo bahan bahan. Dheweke ngirim mesin sing gumantung karo spiral puteran kanggo nyurung bahan akeh kanggo gerakan horisontal utawa transportasi sing cenderung. Seri TLSS ...Waca liyane »

  • Flour Mill Plant Plansifter Machine / Plansifter For Rice Grinding Mills
    Wektu kiriman: Mar-10-2021

    Planif seri FSFG akeh ditrapake ing pabrik pabrik tepung modern lan pabrik grinding beras. Umume digunakake kanggo gandum lan saringan bahan tengah, uga bisa digunakake kanggo nyaring glepung. Desain sieving sing beda-beda kanggo macem-macem jalur penyaring lan ...Waca liyane »

  • Stone-removing process in flour mill
    Wektu kiriman: Mar-10-2021

    Ing pabrik tepung, proses ngilangi watu saka gandum diarani de-stone. Watu gedhe lan cilik kanthi ukuran partikel sing beda tinimbang gandum bisa dicopot kanthi cara skrining sing sederhana, dene sawetara watu sing ukurane padha karo gandum mbutuhake ...Waca liyane »

  • Expo News
    Wektu kiriman: Mar-09-2021

    Industri panganan minangka industri pilar ekonomi nasional China, lan mesin panganan minangka industri sing nyedhiyakake peralatan kanggo industri panganan. Kanthi paningkatan syarat masarakat kanggo budaya pangan lan makmur saka restoran, restoran, lan othe ...Waca liyane »