Pabrik Tepung Gandum Kompak

Compact Wheat Flour Mill

Pambuka Brif:

Peralatan Pabrik Tepung Mesin pabrik tepung gandum Kompak kanggo kabeh pabrik dirancang lan dipasang bebarengan karo dhukungan struktur baja. Struktur dhukungan utama digawe saka telung level: pabrik roller ana ing lantai ngisor, sifters dipasang ing lantai siji, siklon lan pneumatik ana ing lantai loro.

Bahan saka pabrik roller diangkat kanthi sistem transfer pneumatik. Pipa sing ditutup ditutup kanggo ventilasi lan debu. Dhuwur lokakarya cukup sithik kanggo nyuda investasi para pelanggan. Teknologi panggilingan bisa diatur kanggo memenuhi syarat sing beda karo para pelanggan. Sistem kontrol PLC opsional bisa nyadari kontrol pusat kanthi otomatisasi kanthi otomatis lan ndadekake operasi luwih gampang lan fleksibel. Ventilasi tertutup bisa ngindhari tumpahan bledug supaya kahanan kerja sanitasi tetep dhuwur. Pabrik kabeh bisa dipasang kanthi kompak ing gudang lan desain bisa disesuaikan miturut syarat sing beda.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Bagean ngresiki

40-150TPD_wheat_flour_mill-1

Ing bagean reresik, kita nggunakake teknologi reresik jinis pangatusan. Biasane kalebu 2 kali saringan, 2 kali scouring, 2 kali de-stoning, pemurnian kaping siji, aspirasi 4 kali, 1 nganti 2 kali dampening, 3 kali pemisahan magnetik lan liya-liyane. Ing bagean reresik, ana sawetara sistem aspirasi sing bisa nyuda spray debu saka mesin lan njaga lingkungan kerja sing apik. Iki minangka sheet flow lengkap sing rumit sing bisa ngilangi sebagian besar offal kasar, offal ukuran tengah lan offal apik ing gandum. Bagéan reresik ora cocog kanggo gandum sing diimpor kanthi lembab sing luwih murah lan uga gandum reged saka pelanggan lokal.

 

Bagean MILLING

40-150TPD_wheat_flour_mill-2

Ing bagean panggilingan, ana patang jinis sistem kanggo nggiling gandum nganti glepung. Yaiku sistem 4-Break, sistem 7-Reduksi, sistem 1-Semolina lan sistem 1-Tail. Purifier dirancang khusus kanggo ngirim semolina sing luwih murni kanggo Pengirangan sing nambah kualitas glepung kanthi wates sing gedhe. Rol kanggo sistem Reduksi, Semolina, lan Ekor yaiku rol Gamelan sing bisa dilebur kanthi apik. Kabeh desain bakal nggawe kurang bran dicampur ing bran lan ngasilake glepung maksimal. Amarga sistem angkat pneumatik sing dirancang kanthi apik, kabeh bahan pabrik ditransfer dening penggemar tekanan tinggi. Ruangan panggilingan bakal resik lan sanitasi kanggo adopsi aspirasi.

 

40-150TPD wheat flour mill-03

Kabeh mesin pengepakan otomatisasi. Mesin pengepakan nduweni fitur akurasi pangukuran sing dhuwur, kacepetan pengepakan cepet, kerja sing andal lan stabil. Bisa nimbang lan dietung kanthi otomatis, lan bisa nglumpukake bobot. Mesin pengepakan nduweni fungsi diagnosis mandhiri kesalahan. Mesin jahit duwe fungsi sewing lan nglereni otomatis. Mesin pengepakan nganggo mekanisme clamping tipe jinis sing ditutup, sing bisa nyegah bahan bocor. Spesifikasi kemasan kalebu 1-5kg, 2.5-10kg, 20-25kg, 30-50kg. Klien bisa milih spesifikasi pengepakan sing beda miturut syarat.

 

40-150TPD wheat flour mill-04

Ing bagean iki, kita bakal nyedhiyakake kabinet kontrol listrik, kabel sinyal, nampan kabel lan tangga kabel, lan komponen instalasi listrik liyane. Kabel listrik lan kabel listrik ora kalebu kajaba pelanggan sing dibutuhake khusus. Sistem kontrol PLC minangka pilihan opsional kanggo pelanggan. Ing sistem kontrol PLC, kabeh mesin dikontrol dening Programmed Logical Controller sing bisa ngasuransiake mesin sing mlaku kanthi stabil lan lancar. Sistem kasebut bakal nggawe sawetara keputusan lan reaksi nalika mesin kasebut salah utawa mandheg kanthi ora normal. Ing wektu sing padha bakal alarm lan ngelingake operator supaya bisa ngrampungake kesalahan. Bagian listrik seri Schneider digunakake ing kabinet listrik. Merek PLC yaiku Siemens, Omron, Mitsubishi lan Merek internasional liyane. Kombinasi desain listrik sing apik lan dipercaya bisa ngasuransiake pabrik. mlaku lancar.

 

DAFTAR PARAMETER TEKNIK

Moded Kapasitas (t / 24h) Roller Mill Moded Model Sifter Space LxWxH (m)
CTWM-40 40 Manual Sifter Kembar 30X8X11
CTWM-60 60 Manual Sifter Kembar 35X8X11
CTWM-80 80 Pneumatik Plan Sifter 38X10X11
CTWM-100 100 Pneumatik Plan Sifter 42X10X11
CTWM-120 120 Pneumatik Plan Sifter 46X10X11
CTWM-150 150 Pneumatik Plan Sifter 50X10X11



Pengepakan & Pengiriman

>

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan