Peralatan Aspirasi lan Pneumatik

  • Flour Mill Machinery Pulse Jet Filter

    Filter Mesin Pulsa Pabrik Tepung

    Filter jet pulsa pabrik tepung sing akeh digunakake ing industri Pangan, Gandum lan Pakan. Uga digunakake ing industri Kimia, Kedokteran lan industri liyane.

  • Flour Milling Equipment Two Way Valve

    Katup Penggilingan Tepung Rong Way

    Mesin kanggo ngganti arah arah material ing sistem transmisi pneumatik. Digunakake kanthi akeh ing garis pneumatik pabrik penggilingan tepung, pabrik pakan, pabrik beras lan sapanunggalane. 

  • Roots Blower

    ROOT Blower

    Vanes lan spindle diproduksi minangka potongan utuh. ROOT blower duwe umur layanan sing dawa lan bisa terus mlaku.
    Minangka blower PD (pamindahan positif), kasedhiya kanthi rasio panggunaan volume dhuwur lan efisiensi volume dhuwur.

  • Centrifugal Fan

    Kipas Centrifugal

    Minangka ventilator listrik sing efisien, kipas sentrifugal kita wis ngalami tes saldo sing dinamis. Fitur kanthi swara kerja sing sithik lan gampang dijaga. Efisiensi lan level swara A-bobot tartamtu kalebu standar Kelas A sing diatur karo standar nasional Tionghoa sing ana gandhengane.

  • Negative Pressure Airlock

    Airlock Tekanan Negatif

    Desain canggih lan nggawe kunci kunci udara sing apik iki wis bisa njamin udhara kenceng nalika rodha muter bisa lancar.
    Kasedhiya gelas paningal ing salurane tekanan udara negatif kanggo inspeksi langsung.

  • Positive Pressure Airlock

    Airlock Tekanan Positif

    Bahan kasebut mlebu saka inlet ndhuwur, lan liwat impeller, lan banjur dibuwang metu saka stopkontak ing sisih ngisor. Biasane cocog kanggo bahan panganan menyang pipa tekanan positif, saluran udara tekanan positif bisa ditemokake ing pabrik tepung.

  • Pneumatic Pipes

    Pipa Pneumatik

    Pipa Pneumatik kanggo Prinsip Pabrik Tepung: - Kipas tekanan tinggi nyedhiyakake kekuwatan kanggo ngangkat kabeh jinis bahan tengah saka pabrik rol, alat pembersih utawa alat pengukur bran menyang para pelaku rencana kanggo nyaring lan klasifikasi luwih lanjut. Bahan kasebut ditransfer ing pipa pneumatik. Fitur: - Dirancang miturut pitungan sing pas; apik tenan. - Digawe nganggo waja adhem, sing kandelane kalebu 1,5mm nganti 2.5mm. - Daya dilapisi, ing njero dicithak nganggo pernis bahan. - Kanthi ...