Peralatan Penyampaian Mekanik

  • Bucket Elevator

    Elevator Ember

    Lift ember seri TDTG premium minangka salah sawijining solusi paling ekonomis kanggo nangani produk granular utawa pulverulen. Ember dipasang ing sabuk kanthi vertikal kanggo mindhah materi. Bahan kasebut dipasang ing mesin saka sisih ngisor lan dibuwang saka ndhuwur.

  • Chain Conveyor

    Conveyor Rantai

    Conveyor rantai dilengkapi gerbang kebanjiran lan saklar watesan. Gerbang kebanjiran dipasang ing casing supaya ora ngrusak peralatan. Panel relief bledosan dununge ing sisih kepala mesin.

  • Round Link Chain Conveyor

    Conveyor Rantai Link Round

    Conveyor Rantai Link Round

  • Screw Conveyor

    Conveyor sekrup

    Conveyor sekrup premium kami cocok kanggo ngirim bubuk, granular, lumpish, bahan grained sing alus lan kasar kayata batu bara, awu, semen, gandum, lan liya-liyane. Suhu bahan sing cocog kudu kurang saka 180 ℃

  • Tubular Screw Conveyor

    Conveyor Sekrup Tubular

    Mesin pabrik tepung TLSS conveyor sekrup tubular utamane digunakake kanggo panganan kuantitatif ing pabrik tepung lan pabrik pakan.

  • Belt Conveyor

    Conveyor Sabuk

    Minangka mesin pamroses gandum universal, mesin conveying iki wis akeh digunakake ing industri pamrosesan gandum, pembangkit listrik, port lan acara liyane kanggo ngirim granula, bubuk, bahan lumpish utawa kantong, kayata gandum, batu bara, tambang, lan liya-liyane.

  • New Belt Conveyor

    Conveyor Sabuk Anyar

    Conveyor sabuk digunakake akeh ing gandum, batu bara, tambang, pabrik tenaga listrik, pelabuhan lan lapangan liyane.

  • Manual and Pneumatic Slide Gate

    Gerbang Geser Manual lan Pneumatik

    Manual mesin gandum tepung lan gerbang geser pneumatik digunakake ing tanduran gandum lan minyak, pabrik pangolahan pakan, pabrik semen, lan tanduran kimia.

  • Lower Density Materials Discharger

    Discharger Bahan Kapadhetan Ngisor

    Discharger Bahan Kapadhetan Ngisor