Pabrik Rol Listrik

Electrical Roller Mill

Pambuka Brif:

Pabrik roller listrik minangka mesin panggilingan gandum sing cocog kanggo ngolah jagung, gandum, gandum durum, gandum, gandum, soba, sorgum lan malt. 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pabrik Rol Listrik

PneumaticRollerMill

Mesin kanggo grinding gandum

Digunakake ing Pabrik Tepung, Pabrik Jagung, Pabrik Panganan lan sapanunggalane.

PneumaticRollerMill  PneumaticRollerMill

Prinsip kerja

Sawise mesin urip, rol mulai muter. Jarak rong rol luwih amba. Sajrone periode kasebut, ora ana bahan sing dilebokake ing mesin saka inlet. Nalika melu, roller luwih alon pindhah menyang roller sing luwih cepet biasane, sauntara, mekanisme panganan wiwit dipakani materi. Ing wektu iki, bagean sing gegandhengan karo mekanisme panganan lan mekanisme nyetel kesenjangan rol mulai obah. Yen jarak rong rol padha karo jurang roller sing digunakake, loro rol melu lan wiwit tlatah biasane. Nalika ngilangi, roller sing luwih alon godhong saka roller sing luwih cepet, sauntara iku, roller feed mungkasi bahan panganan. Mekanisme panganan nggawe bahan kasebut mili menyang ruangan grinding kanthi stabil lan nyebar bahan ing jembar sing digunakake kanthi seragam. Mekanisme pakan kerja apa sing cocog karo kahanan roller, bahan panganan utawa bahan mandheg bisa dikontrol kanthi mekanisme panganan. Mekanisme panganan bisa nyetel tingkat panganan kanthi otomatis miturut volume bahan panganan.

Fitur

1) Rol digawe saka wesi cor sentrifugal, imbang kanthi dinamis sajrone kerja dawa.
2) Konfigurasi roller horisontal lan servo-feeder nyumbang kanggo kinerja mecah sing sampurna.
3) Desain aspirasi hawa kanggo celah roller mbantu nyuda suhu roller grinding.
4) Sistem operasi otomatis bisa ditampilake utawa ngowahi parameter kanthi gampang.
5) Kabeh pabrik rol bisa dikontrol pusat (kayata melu / nyingkirake) liwat sistem PLC lan ing tengah ruangan kontrol.

PneumaticRollerMill-4

 

Dhaptar Parameter Teknis :

Jinis Panjang Rol (mm) Diameter Rol (mm) Motor Pakan (kw) Bobot (kg) Ukuran Bentuk LxWxH (mm)
MME80x25x2 800 250 0,37 2850 1610x1526x1955
MME100x25x2 1000 250 0,37 3250 1810x1526x1955
MME100x30x2 1000 300 0,37 3950 1810x1676x2005
MME125x30x2 1250

300

0,37 4650 2060x1676x2005
Compact Corn Mill4
Compact Corn Mill3
Compact Corn Mill2

Pengepakan & Pengiriman

Compact Corn Mill5
Compact Corn Mill6
Compact Corn Mill7
Compact Corn Mill8
Compact Corn Mill9
Compact Corn Mill10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan