Pabrik tepung gandum kapasitas amba

Big capacity wheat flour mill

Pambuka Brif:

Mesin kasebut utamane dipasang ing bangunan beton bertetulang utawa tanduran struktural baja, umume umume 5 nganti 6 lantai (kalebu silo gandum, omah panyimpenan tepung, lan omah campuran tepung).

Solusi panggilingan tepung kita utamane dirancang miturut gandum Amerika lan gandum putih putih Australia. Nalika nggiling siji jinis gandum, tingkat ekstraksi glepung yaiku 76-79%, lan isi awu 0,54-0,62%. Yen rong jinis glepung diproduksi, tingkat ekstraksi glepung lan awu bakal 45-50% lan 0.42-0.54% kanggo F1 lan 25-28% lan 0.62-0.65% kanggo F2. Khusus, petungan kasebut adhedhasar dhasar bahan garing. Konsumsi listrik kanggo produksi tepung gandum ora luwih saka 65KWh ing kahanan normal.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pabrik tepung gandum kapasitas amba

Big capacity wheat flour mill-1

adsfadf

Bagean ngresiki

Big capacity wheat flour mill-2

Ing bagean reresik, kita nggunakake teknologi pembersih jinis pangatusan. Biasane kalebu 2 kali saringan, 2 kali scouring, 2 kali de-stoning, siji kali dimurnikan, 5 kali aspirasi, 2 kali dampening, 3 kali magnetik

misahake lan sapanunggalane. Ing bagean reresik, ana sawetara sistem aspirasi sing bisa nyuda nyemprotake bledug saka mesin lan njaga lingkungan kerja sing apik. Lembar aliran ing ndhuwur sing paling bisa ngilangi

offal kasar, offal ukuran tengah lan offal alus ing gandum. Bagean reresik ora cocog kanggo gandum sing diimpor kanthi lembab sing luwih murah lan uga gandum reged saka pelanggan lokal.

Bagean MILLING

MILLING SECTION

 

Ing bagean panggilingan, ana patang jinis sistem kanggo nggiling gandum nganti tepung. Yaiku sistem 5-Break, sistem 7-Reduksi, sistem 2-Semolina lan sistem 2-Tail. Pemurni dirancang khusus kanggo entuk semolina luwih murni sing dikirim menyang Reduksi sing nambah kualitas glepung kanthi wates gedhe. Rol kanggo sistem Reduksi, Semolina, lan Ekor yaiku rol Gamelan sing apik banget. Desain kabeh bakal diasorake kurang bran sing dicampur karo bran lan glepung ngasilake maksimal. 
Amarga sistem angkat pneumatik sing dirancang kanthi apik, bahan pabrik kabeh ditransfer dening penggemar tekanan Tinggi. Kamar panggilingan bakal resik lan sanitasi kanggo adopsi gegayuhan.

 

Bagian Campuran Tepung

Big capacity wheat flour mill-4

Sistem pencampuran tepung utamane kalebu sistem penyebaran pneumatik, sistem panyimpenan tepung akeh, sistem campuran lan sistem pembuangan tepung pungkasan. Iki minangka cara sing paling sampurna lan efisien kanggo ngasilake tepung khusus lan njaga stabilitas kualitas tepung. Kanggo pengepakan pabrik tepung 500TPD iki lan sistem campuran, ana 6 sampah wadhah glepung. Glepung ing wadhah wadhah ditiup dadi 6 wadhah kemasan tepung lan pungkasan dikemas. Tepung kasebut bakal dicampur nalika dibuwang saka glepung tepung. Konektor sekrup bakal dikontrol konverter frekuensi kanggo njamin glepung glepung dibuwang kanthi kapasitas lan proporsi sing tepat. Kualitas glepung bakal stabil sawise proses pencampuran sing penting banget kanggo panggilingan tepung. Kajaba iku, bran bakal disimpen ing 4 tong sampah lan pungkasane dikemas.

 

Bagéan Pengepakan

Big capacity wheat flour mill-5

 

Kabeh mesin pengepakan otomatisasi. Mesin pengepakan nduweni fitur akurasi pangukuran sing dhuwur, kacepetan pengepakan cepet, kerja sing andal lan stabil. Bisa nimbang lan dietung kanthi otomatis, lan bisa nglumpukake bobot. Mesin pengepakan nduweni fungsi diagnosis mandhiri kesalahan. Mesin jahit duwe fungsi sewing lan nglereni otomatis. Mesin pengepakan nganggo mekanisme clamping tipe jinis sing ditutup, sing bisa nyegah bahan bocor. Spesifikasi kemasan kalebu 1-5kg, 2.5-10kg, 20-25kg, 30-50kg. Klien bisa milih spesifikasi pengepakan sing beda miturut syarat.

 

Kontrol Listrik lan Manajemen

Big capacity wheat flour mill-6

Ing bagean iki, kita bakal nyedhiyakake kabinet kontrol listrik, kabel sinyal, nampan kabel lan tangga kabel, lan bagean instalasi listrik liyane. Gantungan kabel listrik lan motor ora kalebu kajaba sing dibutuhake khusus kanggo pelanggan. Sistem kontrol PLC minangka pilihan opsional kanggo pelanggan. Ing sistem kontrol PLC, kabeh mesin dikontrol dening Programmed Logical Controller sing bisa ngasuransiake mesin sing mlaku kanthi stabil lan lancar. Sistem kasebut bakal nggawe sawetara keputusan lan nindakake reaksi sing cocog yen ana mesin sing salah utawa mandheg kanthi ora normal. Ing wektu sing padha bakal alarm lan ngelingake operator supaya bisa ngrampungake kesalahan. Bagian listrik seri Schneider digunakake ing kabinet listrik. Merek PLC yaiku Siemens, Omron, Mitsubishi lan Brand Internasional liyane. Kombinasi desain listrik sing apik lan komponen listrik sing dipercaya bisa dipercaya supaya pabrik bisa mlaku kanthi lancar.

 

DAFTAR PARAMETER TEKNIK

Model

Kapasitas (t / 24h)

Model Pabrik Rol

Buruh Saben Nggeser

Space LxWxH (m)

CTWM-200

200

Pneumatik / listrik

6-8

48X14X28

CTWM-300

300

Pneumatik / listrik

8-10

56X14X28

CTWM-400

400

Pneumatik / listrik

10-12

68X12X28

CTWM-500

500

Pneumatik / listrik

10-12

76X14X30


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan