Packer Bubuk

Powder Packer

Pambuka Brif:

Paket bubuk cerdas seri DCSP dirancang kanthi apik kanggo ngemot macem-macem jinis bahan bubuk, kayata tepung gandum, pati, bahan kimia, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Paket bubuk cerdas seri DCSP dirancang kanthi apik kanggo ngemot macem-macem jinis bahan bubuk, kayata tepung gandum, pati, bahan kimia, lan liya-liyane.

Fitur
1. Minangka mesin pengepakan tepung sing apik banget, presisi presisi apik, paling murah 0,2%.
2. Kecepatan pengepakan mesin kemasan bubuk beda-beda gumantung saka 200 tas / jam nganti 800 tas / jam.
3. Mekanisme bobot lan ngetang otomatis, ngawasi kesalahan bobot lan piranti sing nguwatirake, sabuk conveyor, lan mesin jahit, kabeh kasedhiya kanggo paket bubuk.

Jinis Bobot Bobot Kacepetan Bobot Precision Kekuwatan Ukuran Wangun
kg / tas tas / jam % KW L × W × H (mm)
DCSP-5 1-5 300-500 0,2 3.5 960 × 972 × 2490
DCSP-10 2,5-10 300-500 0,2 3.5 800 × 935 × 2790
* DCSP-10K 2,5-10 600-800 0,2 5 1100 × 1550 × 3400
DCSP-25 20-25 200-240 0,2 3.5 800 × 1060 × 2790
DCSP-25Z 25 280-320 0,2 3.5 900 × 1550 × 3000
* DCSP-25K 20-25 460-560 0,2 5 1100 × 1550 × 3400
DCSP-50 30-50 200-220 0,2 3.5 900 × 1160 × 3080
* DCSP-50K 30-50 400-440 0,2 5 1530 × 1550 × 3700



Pengepakan & Pengiriman

>

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan