• Grain
  • Corn Flour Mill
  • 60-120TPD
  • 200-500TPD
  • ny01

ABOUT AS

  • Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. nyedhiyakake mesin lan layanan lengkap kanggo produksi panganan lan industri pamrosesan gandum, kayata pabrik tepung gandum, pabrik pakan ternak, lan pabrik pamrosesan pari. Nganti saiki, produk kita kalebu ngirim peralatan, peralatan pembersih, peralatan pabrik penggilingan, lan liya-liyane.

  • Products

    Produk

    Nganti saiki, produk kita kalebu ngirim peralatan, peralatan pembersih, peralatan pabrik penggilingan, lan liya-liyane.
  • Quality

    Kualitas

    Perusahaan fokus ing reformasi teknologi, ningkatake kemampuan manufaktur lan kualitas mesin.
  • Service

    Layanan

    Sugeng rawuh klien lan menehi solusi sing apik banget kanthi peralatan lan layanan teknis sing paling apik.

Proyek