Pabrik Tepung Jagung

  • Compact Corn Mill

    Pabrik Jagung Kompak

    Pabrik Jagung Kompak seri CTCM, bisa pabrik jagung / jagung, sorgum, kedele, gandum lan bahan liyane. Pabrik Jagung Kompak seri CTCM iki nggunakake tenaga angin, grinding roll, nggabungake karo ayak, saengga bisa ngasilake produktivitas sing dhuwur, ngangkat bubuk, ora ana bledug mabur, konsumsi daya sithik, gampang diopeni lan fungsi liyane sing apik