Pabrik Jagung Kompak

Compact Corn Mill

Pambuka Brif:

Pabrik Jagung Kompak seri CTCM, bisa pabrik jagung / jagung, sorgum, kedele, gandum lan bahan liyane. Pabrik Jagung Kompak seri CTCM iki nggunakake tenaga angin, grinding roll, nggabungake karo ayak, saengga bisa ngasilake produktivitas sing dhuwur, ngangkat bubuk, ora ana bledug mabur, konsumsi daya sithik, gampang diopeni lan fungsi liyane sing apik


Detail Produk

Tag Produk

Pabrik Jagung Kompak

Compact Corn flour Mill-1

Pabrik Jagung Kompak seri CTCM, bisa pabrik jagung / jagung, sorgum, kedele, gandum lan bahan liyane. Pabrik Jagung Kompak seri CTCM iki nggunakake tenaga angin, grinding roll, nggabungake karo ayak, saengga bisa ngasilake produktivitas sing dhuwur, ngangkat bubuk, ora ana bledug mabur, konsumsi daya sithik, gampang diopeni lan fungsi liyane sing apik.

Compact Corn flour Mill-2  Compact Corn flour Mill-3

Fitur Pabrik Jagung Kompak

1. Mesin kita wis kliwat sistem manajemen mutu ISO9001: 2008 lan ora duwe polusi, swara kurang
2. Kumpulan lengkap pabrik tepung nganggo macem-macem mode konfigurasi kanggo macem-macem pilihan.
3. kita ngatur insinyur kanggo nginstal mesin, supaya mesin bisa dioperasikake kanthi efisien.
4. Mesin kasebut bisa digunakake luwih saka 20 taun.
5. Layanan purna jual sing sampurna uga diwenehake kanggo kabeh mesin

DAFTAR PARAMETER TEKNIK

Model

Kapasitas (t / d)

Model pabrik rol

Model Sifter

Space LxWxH (m)

CTCM-20

20

Pneumatik / listrik / Manual

Sifter Kembar

12 × 5 × 7

CTCM-40

40

Pneumatik / listrik / Manual

Sifter Kembar

20 × 5 × 7,5

CTCM-60

60

Pneumatik / listrik

Sifter Kembar

35X8X11

CTCM-80

80

Pneumatik / listrik

Plan Sifter

38X10X11

CTCM-100

100

Pneumatik / listrik

Plan Sifter

42X10X11

CTCM-120

120

Pneumatik / listrik

Plan Sifter

46X10X11

CTCM-150

150

Pneumatik / listrik

Plan Sifter

50X10X11

Layanan kanggo pelanggan
Bisa dirancang miturut syarat pelanggan
Miturut macem-macem output lan area bangunan, kita bisa ngatur sawetara program sing cocog kanggo sampeyan

 

prosadf

Services for customers2

Cilik Pelanggan
Pabrik tepung 30 ton saben dina

Compact Corn Mill
Compact Corn Mill1
Compact Corn Mill4
Compact Corn Mill3
Compact Corn Mill2

Pengepakan & Pengiriman

Compact Corn Mill5
Compact Corn Mill6
Compact Corn Mill7
Compact Corn Mill8
Compact Corn Mill9
Compact Corn Mill10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan