Conveyor sekrup

Screw Conveyor

Pambuka Brif:

Conveyor sekrup premium kami cocok kanggo ngirim bubuk, granular, lumpish, bahan grained sing alus lan kasar kayata batu bara, awu, semen, gandum, lan liya-liyane. Suhu bahan sing cocog kudu kurang saka 180 ℃


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Conveyor sekrup premium kami cocok kanggo ngirim bubuk, granular, lumpish, bahan grained sing alus lan kasar kayata batu bara, awu, semen, gandum, lan liya-liyane. Suhu bahan sing cocog kudu kurang saka 180 ℃. Yen bahan kasebut gampang rusak, utawa digabungake, utawa bahan kasebut adhesif, luwih becik ora disedhiyakake ing mesin iki.

Batang sing dipasang nganggo sekrup dipasang ing casing jinis palung. Produk granular utawa pulverulent diwenehake menyang mesin lan ditransfer langsung menyang stopkontak kanthi sekrup putar sing dipasang ing poros.

Kanggo entuk fasilitas sing pas kanggo conveyor sekrup gandum, conveyor sekrup panganan, conveyor pakan utawa conveyor malt, sampeyan luwih becik ngelingi produk sing rinciane kalebu ing ngisor iki.

Fitur
1. Piranti kasebut dilengkapi desain modular lan pabrikan sing apik banget.
2. Saluran mlebu lan outlet bisa diatur kaya sing dibutuhake
3. Omah sing kenceng lebu nyebabake sanitasi sing luwih dhuwur.
4. conveyor sekrup gampang dijaga.
5. Properti konsumsi energi operasi sithik kasedhiya.
6. Kabeh komponen digawe saka bahan kelas panganan utawa dilengkapi lapisan bahan panganan khusus.
7. Gerbang kebanjiran kanthi tombol proteksi pribadi kasedhiya.
8. Palung inlet dilengkapi sekrup penerbangan padhet sing progresif kanggo debit sampah seragam.
9. Outlet penengah saka conveyor sekrup dilengkapi gerbang geser.
10. Lapisan anti-korosif multi-lapisan digunakake kanggo aplikasi ruangan.
11. Mekanisme drive langsung kasedhiya.
12. Ing conveyor sekrup, ana kopling fleksibel ing antarane drive lan poros sekrup.
13. Mode horisontal lan mode condhong uga kasedhiya kanggo bahan, ngirim, distribusi, koleksi, campuran lan debit.
14. Poros sekrup nyambung karo bantalan gantung, poros, buntut kanthi sambungan sing dipasang. Mula gerakan aksial ora dibutuhake kanggo instalasi, lan nyopot, saengga ndandani gampang banget.
15. Alas kanggo poros lan buntut loro ing njaba casing conveyor sekrup. Saben bantalan dilengkapi teknologi segel multi-lapisan kanggo nambah umur prewangan.

Fitur opsional
1. Sekrup lan wadah stainless steel bisa ditambahake kanggo dampening gandum utawa glepung supaya bisa dadi sanitasi sing luwih apik.
2. Sekrup jinis dayung digunakake kanggo dicampur.
3. Cat khusus kanggo pilihan cet ora bisa digunakake kanggo conveyor sekrup.
4. Gerbang ngisor opsional supaya gampang ngresiki sekrup lan palung.

Jinis Maks. Kapasitas (t / h) Maks. REV (r / min) Diameter sekrup (mm) Interval sekrup (mm)
Tepung Gandum
TLSS16 5 11 150 160 160
TLSS20 10 22 200 200
TLSS25 18 40 250 250
TLSS32 35 80 320 320



Pengepakan & Pengiriman

>

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan