Piranti Reresik Gandum

  • TCRS Series Rotary Separator

    Pemisah Rotary Series TCRS

    Akeh digunakake ing peternakan, pabrik, toko sereal lan fasilitas pamrosesan gandum liyane.
    Iki digunakake kanggo ngilangi kotoran ringan kayata chaff, bledug lan liya-liyane, kotoran sing apik kayata pasir, wiji ganja cilik, biji-bijian cilik lan rereged kasar kayata jerami, tongkat, watu, lan liya-liyane saka Gandum utama.

  • TQSF Series Gravity Destoner

    TQSF Series Gravity Destoner

    TQSF seri gravitasi kanggo ngresiki gandum, Kanggo mbusak watu, Kanggo ngelasake gandum, Kanggo ngilangi kotoran ringan lan sapanunggalane. 

  • Vibro Separator

    Pamisah Vibro

    Pamisah vibro kinerja tinggi iki, bebarengan karo saluran aspirasi utawa sistem aspirasi daur ulang digunakake ing pabrik tepung lan silo.

  • Rotary Aspirator

    Aspirator Rotary

    Layar rotary pesawat utamane digunakake kanggo ngresiki utawa menehi bahan baku ing pabrik, pakan, panggilingan pari, industri kimia lan industri ekstraksi minyak. Kanthi ngganti macem-macem saringan, bisa ngresiki kotoran ing gandum, jagung, beras, wiji minyak lan bahan granular liyane.
    Layaré amba banjur aliran amba, efisiensi reresik dhuwur, gerakan rotasi rata stabil kanthi swara sithik. Dilengkapi saluran aspirasi, tampil kanthi lingkungan sing resik.

  • TCXT Series Tubular Magnet

    Magnet Tubular Series TCXT

    Magnet tubular Seri TCXT kanggo reresik gandum, Kanggo ngilangi impure baja.

  • Drawer Magnet

    Magnet laci

    Magnetik saka magnet laci sing dipercaya kanggo digawe saka bahan magnetik permanen langka sing langka. Dadi peralatan iki minangka mesin nyopot wesi sing apik kanggo industri kaya panganan, obat, elektronik, keramik, kimia, lan liya-liyane.

  • Inserted High Pressure Jet Filter

    Filter Jet Tekanan Tinggi sing Disisipake

    Mesin iki digunakake ing sisih ndhuwur silo kanggo ngilangi bledug lan ngilangi bledug siji titik volume udara cilik. Umume digunakake ing pabrik tepung, gudang lan depot gandum

  • TSYZ Wheat Pressure Dampener

    TSYZ Tekanan Gandum

    Peralatan pabrik tepung-TSYZ Tekanan tekanan peredam nduweni peran penting ing regulasi kelembapan gandum sajrone proses reresik gandum ing pabrik tepung.

  • Intensive Dampener

    Dampener Intensif

    Dampener Intensif minangka peralatan utama kanggo regulasi banyu gandum sajrone proses reresik gandum ing pabrik glepung. Iki bisa nyetabilitas jumlah pelembab gandum, njamin dampening gandum kanthi rata, ningkatake kinerja grinding, ningkatake ketahanan bran, nyuda endosperma kekuwatan lan nyuda adhesi bran lan endosperma sing nguntungake kanggo nambah efisiensi mecah lan bubuk bubuk. Kajaba iku, nguntungake kanggo nambah panen bubuk lan kualitas jambon. Mesin kasebut duwe kaluwihan output dhuwur, konsumsi energi sithik, bobot entheng, volume peredam dhuwur, dampening homogen, tingkat penghancuran gandum sing stabil lan andal lan kurang. Ing proses dampening gandum, peran kasebut dadi luwih resik. Cocog kanggo transformasi teknis ing pabrik tepung gedhe, medium lan cilik lan pilihan pabrik tepung anyar.

  • MLT Series Degerminator

    Degermator Seri MLT

    Mesin degerming jagung, Dilengkapi karo sawetara teknik canggih, mbandhingake karo mesin sing padha saka jaban rangkah, seri degerminator MLT kabukten paling apik ing proses peeling lan de-germinasi.

  • Air-Recycling Aspirator

    Aspirator Daur Ulang Udara

    Aspirator daur ulang udara biasane digunakake kanggo ngresiki bahan granular ing panyimpenan gandum, glepung, pakan, farmasi, minyak, panganan, pembuatan bir lan industri liyane. Aspirator daur ulang udara bisa misahake kekuwatan lan bahan butiran sing kurang (kayata gandum, gandum, padi, minyak, jagung, lsp) saka gandum. Aspirator daur ulang udara nggunakake bentuk udara siklus tertutup, mula mesin kasebut duwe fungsi kanggo ngilangi bledug. Iki bisa ngirit mesin ngilangi bledug liyane. Lan amarga ora ijolan udhara karo njaba, mula bisa nyingkirake panas, lan ora bisa ngrusak lingkungan.

  • Scourer

    Scourer

    Scourer horisontal umume digunakake bebarengan karo saluran aspirasi utawa saluran aspirasi daur ulang ing outlet kasebut. Dheweke bisa kanthi efisien nyingkirake partikel Nihan utawa rereget ing permukaan saka gandum.