Liyane

  • Fluting Machine

    Mesin Fluting

    Sistem nyopir dilengkapi rod pandhuan sing dirancang kanggo gerakan munggah-mudhun. Operasi lan nyetel amba cukup gampang lan trep.
    Desain lan manufaktur khusus kasedhiya kanggo syarat khusus pelanggan.

  • Plansifter Cleaner

    Plansifter Cleaner

    Sieve cleaner kanggo planifter / rencana mono-bagean / loro-bagean planifter Desain kompartemen sing mbukak lan ditutup kasedhiya. Kanggo nyaring lan ngelasake bahan miturut ukuran partikel sing digunakake umume ing pabrik tepung, pabrik beras, pabrik pakan. Uga digunakake ing industri Kimia, Kedokteran, lan Industri Liyane minangka pemasok sifter tepung China, kita wis ngrancang khusus bagean rencana mono-bagean. Nduweni struktur kompak, bobot entheng, gampang dipasang lan tata cara mlaku tes. Bisa uga intro ...
  • Laboratory Equipment

    Piranti Laboratorium

    Extensometer
    Farinometer
    Meter Keputihan Tepung
    Peralatan Tes Konten Gluten

  • Roller Sand Blasting Machine

    Rol Blasting Machine

    Nozel peledakan mesin blasting wedhi roller dipasang ing piring geser sing sejajar karo roller, lan obah kanthi plate geser kanthi kacepetan sing bisa disetel.