Plansifter

Plansifter

Pambuka Brif:

Minangka mesin saringan tepung premium, planiftert cocog kanggo pabrikan tepung sing ngolah gandum, beras, gandum durum, gandum, gandum, jagung, soba, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Planifter seri FSFG minangka salah sawijining produk inti sing digawe adhedhasar gagasan inovatif. Efisien bisa nyaring lan milih bahan granular lan pulverulent. Minangka mesin saringan tepung premium, cocog kanggo pabrikan tepung sing ngolah gandum, beras, gandum durum, rye, gandum, jagung, soba, lan liya-liyane. Ing prakteke, jinis sifter pabrik iki biasane digunakake kanggo ngolah gandum lan saringan bahan tengah, uga kanggo saringan glepung. Desain sieving sing beda-beda cocog karo jalur penyaring lan bahan penengah.

Fitur
1. Ukuran bingkai saringan kasedhiya ing 640 × 640mm lan 740 × 740mm.
2. Kerangka planifter digawe saka piring baja sing ditekan, dene tembok kothak internal diwenehake nganggo stainless steel. Counterweight sing bisa dipasang dipasang karo bantalan rol dobel larik SKF (Swedia) khusus.
3. Bingkai ayak digawe saka kayu impor sing ing njero lan njaba dilapisi laminasi melamin plastik. Dheweke bisa diturunake lan bisa diganti. Bingkai saringan dilengkapi nampan baja tahan karat. Saben bagean dijepit nganggo bingkai logam lan sekrup mikrometrik tekanan saka ndhuwur. Gampang lan cepet kanggo ngganti skema saringan saka planifter yen perlu.
4. Outlet pembuangan peralatan ayak tepung iki dilengkapi tutup plastik ireng ing ruang lingkup spouting gravitasi. 
5. Ayak SEFAR diadopsi. 
6. Saringan NOVA uga kasedhiya kanggo rencana. Saringan internal aluminium bisa nyukupi persyaratan sanitasi sing luwih dhuwur, lan area bolting sing gedhe lan struktur ilmiah bisa nyedhiyakake kinerja ayakan sing apik ing ruang sing winates.
7. Kabeh komponen sing langsung kontak karo bahan digawe saka waja tahan karat utawa bahan berkualitas liyane, kanggo njaga tingkat sanitasi sing apik.
8. Planifter kita dilengkapi struktur modular sesuai karo kebutuhan sampeyan. Kasedhiya ing rencana papat bagean, rencana enem bagean lan rencana wolung bagean, supaya sampeyan bisa nggunakake paling akeh ruang sing ana.
9. Tembok njero lan lawang duwe teknik jampel termal sing maju, ngindhari kasus kondensasi lembab kanthi tingkat gedhe.

Jinis Bagean
(unit)
Ayak Dhuwur (mm) Nyaring Dhuwur Bingkai
(ora ana pigura ayak ndhuwur)
(mm)
Dhuwur Min Instalasi
(mm)
Kekuwatan
(kW)
Diameter Rotary
(mm)
Kacepetan Poros Utama
(r / min)
Area Ngayak
(m2)
Bobot
(kg)
640 740 640 740 640 740 640 740 640 740 640 740 640 740 640 740
FSFG4 × 16 4 1800 1720 2800 3 3 64 ± 2 245 21.1 29.1 2550 2900
FSFG6 × 16 6 1800 1720 2800 4 5.5 31.7 43.7 2800 3150
FSFG8 × 16 8 1800 1720 2800 5.5 7.5 42.2 58.2 3200 3500
FSFG4 × 24 4 2200 2300 1950 2050 3200 3300 3 5.5 31.7 43.7 2900 3700
FSFG6 × 24 6 2200 2300 1950 2050 3200 3300 4 7.5 47.5 65.5 3550 4550
FSFG8 × 24 8 2200 2300 1950 2050 3200 3300 7.5 11 63.4 87.4 4700 5300
FSFG4 × 28 4 2470 2180 3540 4 7.5 37 51 3350 3950
FSFG6 × 28 6 2470 2180 3540 5.5 7.5 55.4 76.4 4100 4900
FSFG8 × 28 8 2470 2180 3540 11 15 73.9 101.9 5200 6200

Prinsip kerja
Mesin kasebut didhukung dening motor sing dipasang ing sisih utama pigura lan diimbangi kanthi counterweight. Saben mesin nduwe 4, utawa 6, utawa 8 bagean ing saringan. Bahan sing beda-beda mili menyang bagean sing beda ing rute dhewe. Miturut desain individu kanggo macem-macem bahan, ayak nyaring macem-macem bahan granular menyang jalur sabanjure ing pabrik tepung nalika kabeh mesin lagi mlaku.

Nyaring pigura lan pigura transmisi

Desain unik kanggo integrasi pigura utama lan partisi dadi struktur substansial, lan bahan kasebut nggunakake baffle mobil paduan sing kurang.

Plansifter2

Nyaring kolom bingkai

kolom bingkai saringan nganggo pipa baja ekstrusi campuran campuran adhem sing adhem, nggunakake struktur sambungan mortise-tenon ing antarane piring ndhuwur lan ngisor.

Plansifter1

Nyaring pigura

Bingkai ayak kayu persegi, dilapisi plastik, tahan nyandhang, nyegah deformasi lembab, sudhut ditutupi logam kanggo atose kuwat, ukuran sing cocog, ijol-ijolan sing trep. Mekanisme kunci tekanan vertikal gampang lan andal, bisa digunakake kanthi apik kanggo nyegah bocor bubuk.

Plansifter5

Nyaring pembersih lan pembersih tray

Pembersih saringan bisa nyegah pamblokiran ayak, lan pembersih nampan bisa meksa mindhah bahan kanthi lancar.

Plansifter4

Suspender bahan kaca serat.

Plansifter3
Compact Corn Mill4
Compact Corn Mill3
Compact Corn Mill2

Pengepakan & Pengiriman

Compact Corn Mill5
Compact Corn Mill5
Compact Corn Mill6
Compact Corn Mill7
Compact Corn Mill8
Compact Corn Mill9
Compact Corn Mill10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan