Pemisah Rotary Series TCRS

TCRS Series Rotary Separator

Pambuka Brif:

Akeh digunakake ing peternakan, pabrik, toko sereal lan fasilitas pamrosesan gandum liyane.
Iki digunakake kanggo ngilangi kotoran ringan kayata chaff, bledug lan liya-liyane, kotoran sing apik kayata pasir, wiji ganja cilik, biji-bijian cilik lan rereged kasar kayata jerami, tongkat, watu, lan liya-liyane saka Gandum utama.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pemisah Rotary Series TCRS

Rotary_Separator-1

Akeh digunakake ing peternakan, pabrik, toko sereal lan fasilitas pamrosesan gandum liyane

Iki digunakake kanggo ngilangi kotoran ringan kayata chaff, bledug lan liya-liyane, kotoran sing apik kayata pasir, wiji ganja cilik, biji-bijian cilik lan rereged kasar kayata jerami, tongkat, watu, lan liya-liyane saka Gandum utama.   Rotary_Separator-2   Rotary_Separator-3   Rotary_Separator-4   Fitur:1. Thanks kanggo struktur baja stabil, ora ana geter lan beban dinamis nalika mesin mlaku; 2. Konstruksi sing ringkes lan logam njamin linuwih; 3.Komponen saka pabrikan Tionghoa utawa Merek Internasional sing misuwur; 4. Sistem pamisahan hawa ulang ora mbutuhake instalasi kipas, siklon lan pemurnian udara tambahan; 5. Gandum paling endhek sing rusak sing nggawe kinerja sampurna ing sistem reresik wiji; 6. Reresik biji-bijian udan lan gandum sing kontaminasi wiji ganja; 7. Gampang banget ngganti sudut drum saka 1 nganti 5о; 8.Jinis ukuran kanggo bukaan ayak mbukak mesin kasebut cocog kanggo macem-macem bahan baku lan macem-macem panggunaan; 9. Model pemisah serius kanggo produktivitas sing dibutuhake ngidini milih pilihan sing paling apik kanggo kompleks pembersihan gandum.

Dhaptar Parameter Teknis:

Rotary_Separator-5

Kekuwatan elektromotor dituduhake kanthi instalasi pamisah kanthi siklus ASO sing katutup

Kekuwatan elektromotor dituduhake kanthi instalasi pamisah kanthi siklus mbukak Kabar ASR hawa: Kudu duwe hak kanggo ngganti isi katalog iki sadurunge ana kabar sadurunge.

 



Pengepakan & Pengiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan