Silinder Inden

Indented Cylinder

Pambuka Brif:

Kelas silinder sing diindentasi seri iki, sadurunge dikirim, bakal ditindakake sawetara tes kualitas, priksa manawa saben produk duwe kualitas sing kepenginan lan umur kerja dawa.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Silinder inden seri FGJZ yaiku mesin pembersih gandum lan grading sing digunakake kanggo nangani biji-bijian kayata gandum, gandum, beras, jagung, lan liya-liyane. Bisa ngilangi kotoran sing luwih cekak utawa luwih dawa tinimbang biji-bijian, uga nggolongake pari-parian miturut dawa.

Kelas silinder sing diindentasi seri iki, sadurunge dikirim, bakal ditindakake sawetara tes kualitas, priksa manawa saben produk duwe kualitas sing kepenginan lan umur kerja dawa. Kajaba iku, wektu pangiriman cukup cekak.

Fitur
1. Mesin kasebut kanthi efektif bisa ngilangi reregetan cekak lan dawa.
2. Desain modular komponen lan piranti panganan sing serbaguna nggawe silinder diganti kanthi gampang antarane sambungan seri lan sambungan paralel.
3. Silinder digawe saka bahan anti-nyandhang, mula umure cukup dawa.
4. Silinder sing diindentasi bisa dicopot dadi rong bagean, lan dilengkapi piranti assembling kanthi cepet. Mangkono operator bisa kanthi cepet lan gampang ngganti silinder.
5. Indeks diproses kanthi teknik mbentuk komposit. Permukaan ayak sing diindentasi kethul, mula kualitas lan daya tahan bisa ditambah.

Jinis Kapasitas Kekuwatan Volume Udara Resistansi Diameter × Dawa Jumlah Silinder Ukuran (L × W × H) Bobot
t / h KW m3/ h Pa mm pic mm kg
FGJZ 60 × 1 1-1.5 1.1 200 60 600 × 2000 1 2760 × 780 × 1240 500
FGJZ 71 × 1 1,5-2 1.1 360 60 710 × 2500 1 3300 × 1100 × 1440 800
FGJZ 60 × 2 3-4 2.2 400 60 600 × 2000 2 2760 × 780 × 1900 1000
FGJZ 71 × 2 3.5-4 2.2 720 80 710 × 2500 2 3300 × 1100 × 2000 1700
FGJZ 60/71 4-5 2.6 400 60 710 × 2500 1 3280 × 1000 × 1900 1500
600 × 2500 1
FGJZ 60/71/71 7-8 4.1 800 60 710 × 2500 2 3400 × 1100 × 2570 2000
600 × 2500 1
FGJZ63 × 200A 5 5.9 900 350 630 × 2000 3 3180 × 1140 × 2900 2250
FGJZ63 × 250A 6.5 5.9 900 350 630 × 2500 3 3680 × 1140 × 2900 2430
FGJZ63 × 300A 8 5.9 900 350 630 × 3000 3 4180 × 1140 × 2900 2600
FGJZ71 × 300A 9 5.9 900 350 710 × 3000 3 4180 × 1140 × 3060 2800
FGJZ63 × 300H 12 5.9 900 350 630 × 3000 3 4180 × 1140 × 2900 2350
FGJZ71 × 300H 15 5.9 900 350 710 × 3000 3 4180 × 1140 × 2900 2550



Pengepakan & Pengiriman

>

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan