Campuran Tepung

Flour Blending

Pambuka Brif:

Kaping pisanan, macem-macem kualitas lan macem-macem bahan tepung sing diprodhuksi ing ruang panggilingan dikirim menyang tong sampah sing beda liwat peralatan panyimpenan. 


Detail Produk

Tag Produk

Kaping pisanan, macem-macem kualitas lan macem-macem bahan tepung sing diprodhuksi ing ruang panggilingan dikirim menyang tong sampah sing beda liwat peralatan panyimpenan. Glepung iki diarani tepung dhasar. Sadurunge bubuk dhasar mlebu ing gudang, kudu mbukak prosedur pamriksa tepung, pengukuran, pamisahan magnetik, lan insektisida. Nalika nyampur glepung, glepung dhasar saka macem-macem jinis sing kudu dicocogake dibuwang saka tong sampah, dicampur miturut proporsi tartamtu, lan macem-macem aditif ditambahake kaya sing dibutuhake, lan glepung rampung dibentuk sawise diaduk lan dicampur. Adhedhasar beda macem-macem jinis tepung dhasar, macem-macem rasio macem-macem tepung dhasar, lan aditif sing beda, macem-macem nilai utawa macem-macem jinis tepung khusus bisa dicampur lan diwujudake.

Peralatan Campuran Tepung

Vibro Discharger

Discharger Vibro 

Micro Feeder

Pakan Mikro

Positive Pressure airlock

Airlock Tekanan Positif

Two Way Valve

Rong Katup 

Inserted High Pressure Jet Filter

Filter Jet Tekanan Tinggi sing Disisipake

Low Pressure Jet Filter

Filter Jet Tekanan Rendah

Tubular screw conveyor

Conveyor sekrup tubular 

Flour Batch Scale

 Skala Kumpulan Tepung 

Aplikasi Campuran Tepung (industri pangolahan jero panganan)

Sistem iki kalebu penyebaran pneumatik lan panyimpenan bubuk akeh, bubuk ton lan bubuk paket cilik. Ngadopsi layar tutul PLC + kanggo ngerteni bobot lan distribusi bubuk kanthi otomatis, lan banyu utawa gajih bisa ditambahake, sing nyuda tenaga kerja lan ngindhari polusi debu.

Flour Blending project1

Kasus Campuran Tepung

Lokakarya Campuran Tepung pabrik pabrik glepung nyampur glepung ing macem-macem glepung kanthi proporsi kanggo njamin stabilitas produk pungkasan.

Flour Blending Cases

Lokakarya Campuran Tepung pabrik pabrik tepung nyampur macem-macem jinis tepung kanthi proporsi kanggo ngasilake macem-macem jinis tepung fungsional, kayata tepung pangsit, tepung mi, lan tepung bun.

Flour Blending Cases1

Lokakarya produksi pabrik mi nggunakake sampah bubuk kabeh-stainless lan skala bathi. Glepung ing wadhah bubuk akeh diwenehake kanthi skala pneumatik kanggo ukuran bathi kanggo pangukuran sing akurat, sing ngirit proses mbongkar manual lan ngindhari kahanan manawa buruh nambah tepung sing salah.

Flour Blending project2

Ing bengkel Tepung Campuran pabrik mi, sawetara bahan ditambahake kanthi jumlah ing glepung kanggo ngasilake macem-macem jinis mi.

Flour Blending Cases2

Lokakarya Campuran Tepung pabrik biskuit nambah pirang-pirang bahan kanggo tepung kanthi jumlah. Iki digawe saka kabeh baja tahan karat lan bahan anti-karat kelas panganan.

Flour Blending Cases3

Ing bengkel produksi pabrik biskuit, glepung bakal dicampur adonan kanggo dicampur sawise ditimbang lan dicampur.

Flour Blending Cases4



Pengepakan & Pengiriman

>

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan