Penggilingan Tepung

Conveyor sekrup peralatan pabrik

Ing pabrik tepung, konveyor sekrup asring dipunginakaken kangge bahan penyampaian. Dheweke ngirim mesin sing gumantung karo spiral puteran kanggo nyurung bahan akeh kanggo gerakan horisontal utawa transportasi sing cenderung.

Conveyor sekrup seri TLSS duwe karakteristik struktur sing ringkes, kompak, operasi sing andal, pangopènan sing cocog, panyegelan sing apik, bisa dipangan utawa dibongkar sajrone dawa kerja, lan bisa diangkut ing rong arah ing casing sing padha. Cocog kanggo ngirim bahan bubuk lan bahan granular.

Flour mill equipment screw conveyor

Conveyor sekrup seri TLSS umume digawe saka poros sekrup, slot mesin, bantalan gantung lan piranti transmisi. Awak spiral dipasang kanthi agul-agul spiral lan mandrel. Poros transmisi aktif yaiku tabung baja mulus. Dawa ngirim bisa disetel miturut panjaluk.

Mesin Detacher Impact kanggo pabrik tepung

Seri Impact Detacher FSLZ umume digunakake minangka peralatan tambahan tambahan ing sistem campuran glepung kanggo mengaruhi bahan kanggo ngeculake glepung lan nambah tingkat ayak kanthi efektif.

Mesin kasebut umume kalebu feed inlet, stator disk, rotor disk, casing, motor lan bagean liyane. Outlet disetel ing arah tangensial casing lan disambungake menyang pipa penyebaran pneumatik. Bahan kasebut mlebu saka inlet tengah mesin lan tiba ing disk rotor puteran kanthi kecepatan tinggi. Amarga kekuwatan sentrifugal, bahan kasebut kuat ing antarane stator lan pin rotor. Sawise ditabuh, dibuwang menyang tembok cangkang, serpih rusak amarga kena pengaruh sing kuat, lan disemprotake karo aliran udara ing cangkang menyang port debit kanggo ngrampungake proses ngeculake glepung.

Insect_Destroyer-1

Pemurni ing pabrik Tepung

Pemurni minangka peralatan sing penting banget ing pabrik tepung. Nggunakake aksi gabungan ayak lan aliran udara kanggo nyaring glepung.

Materi panganan nggunakake geter piranti panganan kanggo nggawe bahan nutupi kabeh jembar layar. Gumantung saka geter awak layar, bahan kasebut maju lan dilapis liwat permukaan layar lan disebarake ing layar telung lapis. Ing tumindak gabungan getaran lan aliran udara, bahan kasebut diklasifikasikake lan dilapisi miturut ukuran partikel sing beda, gravitasi tartamtu lan kacepetan suspensi.

flour_mill_purifier2

Sajrone proses pemurnian tepung, aliran udara tekanan negatif nglewati lapisan material, nyedhot lebu gravitasi spesifik sing kurang, partikel sing luwih gedhe terus maju menyang buntut layar, partikel sing luwih cilik tiba ing layar, lan bahan kasebut ngliwati layar diklumpukake Ing tank sing ngirim bahan, bahan sing beda kanggo ayak ngliwati tangki pengiriman material lan kothak ngeculake bahan, lan dibuwang miturut sarat proses.


Wektu kiriman: Mar-10-2021