Warta Ekspo

Industri panganan minangka industri pilar ekonomi nasional China, lan mesin panganan minangka industri sing nyedhiyakake peralatan kanggo industri panganan. Kanthi ningkatake persyaratan masarakat kanggo budaya pangan lan kesejahteraan restoran, restoran, lan industri katering liyane, kualitas lan keamanan panganan lan omben-omben wis luwih digatekake dening kabeh sektor masarakat, sing langsung nuntut panjaluk mesin panganan sing ana gandhengane, lan uga nyedhiyakake kesempatan pangembangan sing migunani kanggo pasar industri mesin panganan China.

Expo News

Pameran mesin pamrosesan lan kemasan internasional Qingdao internasional, mesin gandum Datang aktif melu penyebaran, pertukaran jero karo pelanggan, ngerti kebutuhan pelanggan, kanggo ngembangake luwih selaras karo solusi dhewe kanggo pelanggan, solusi produke apik banget, pelanggan duwe keamanan, layanan sawise-sales supaya pelanggan bisa yakin.

Thanks kanggo sih pelanggan anyar lan lawas, pameran kasebut sukses banget.


Wektu kiriman: Mar-09-2021