Mesin Plansifter Pabrik Tepung / Plansifter Kanggo Pabrik Gilingan Beras

Planif seri FSFG akeh ditrapake ing pabrik pabrik tepung modern lan pabrik grinding beras. Umume digunakake kanggo gandum lan saringan bahan tengah, uga bisa digunakake kanggo nyaring glepung. Desain sieving sing beda-beda kanggo macem-macem jalur penyaring lan macem-macem bahan tengah.

1. Prinsip

- FSFG seri Plansifter didhukung karo motor sing dipasang ing njero pigura utama lan diimbangi karo counterweight. Saben mesin nduwe ayunan 4, 6, utawa 8 bagean. Bahan sing beda-beda mili menyang bagean sing beda ing rute dhewe. Miturut desain individu kanggo macem-macem bahan, sieves nyaring macem-macem bahan granular menyang macem-macem dalan ing pabrik glepung nalika kabeh mesin mlaku.

Flour Mill Plant Plansifter Machine

2. Fitur
- Saringan ukuran bingkai: 640x640mm, 740mmx740mm, utawa digawe miturut syarat khusus para pelanggan.
- Kerangka pelat baja ditekan. Dinding kothak internal diwenehake karo baja tahan karat. Counterweight sing bisa dipasang dipasang nganggo bantalan roller baris khusus SKF (Swedia) khusus lan jinis jajaran diri.
- Bingkai saringan digawe saka kayu sing diimpor dilapisi ing njeron lan njaba nganggo laminasi melamin plastik, bisa diturunake, bisa diganti. Bingkai saringan dilengkapi nampan baja tahan karat. Saben bagean dijepit nganggo pigura logam lan sekrup mikrometrik tekanan saka ndhuwur. Gampang lan cepet kanggo ngganti skema saringan.
- Outlet kanggo mbuwang planifter, kalebu tutup plastik ireng ing ruang lingkup spouting gravitasi.
- Nyaring bahan dadi bolong SEFAR.
- Saringan gaya Nova sing anyar uga kasedhiya, ayak njero aluminium kanggo kebutuhan sanitasi sing luwih akeh.

Penyaring Plansifter sing Digunakake Ing Tanduran Pangolahan Gandum

1. Aplikasi
- Digunakake kanthi wiyar ing pabrik tepung modern, pabrik pamrosesan gandum lan pabrik grinding beras.
- Umume digunakake kanggo gandum sing digiling lan ayak bahan tengah, uga bisa digunakake kanggo nyaring glepung.
- Desain sieving sing beda-beda kanggo macem-macem jalur penyaring lan bahan tengah sing beda.

2. Prinsip
- FSFG seri Plansifter didhukung karo motor sing dipasang ing njero pigura utama lan diimbangi karo counterweight. Saben mesin nduwe ayunan 4, 6, utawa 8 bagean. Bahan sing beda-beda mili menyang bagean sing beda ing rute dhewe. Miturut desain individu kanggo macem-macem bahan, sieves nyaring macem-macem bahan granular menyang macem-macem dalan ing pabrik glepung nalika kabeh mesin mlaku.

Plansifter_used_in_wheat_flour_mill

3. Fitur
- Saringan ukuran bingkai: 640x640mm, 740mmx740mm, utawa digawe miturut syarat khusus para pelanggan.
- Kerangka pelat baja ditekan. Dinding kothak internal diwenehake karo baja tahan karat. Counterweight sing bisa dipasang dipasang nganggo bantalan roller baris khusus SKF (Swedia) khusus lan jinis jajaran diri.
- Bingkai saringan digawe saka kayu sing diimpor dilapisi ing njeron lan njaba nganggo laminasi melamin plastik, bisa diturunake, bisa diganti. Bingkai saringan dilengkapi nampan baja tahan karat. Saben bagean dijepit nganggo pigura logam lan sekrup mikrometrik tekanan saka ndhuwur. Gampang lan cepet kanggo ngganti skema saringan.
- Outlet kanggo mbuwang planifter, kalebu tutup plastik ireng ing ruang lingkup spouting gravitasi.
- Nyaring bahan dadi bolong SEFAR.
- Saringan gaya Nova sing anyar uga kasedhiya, ayak njero aluminium kanggo kebutuhan sanitasi sing luwih akeh.


Wektu kiriman: Mar-10-2021